Romana Buganová Kultúra

Mikulášske námestie praskalo vo švíkoch: Veľká nočná žúrka ako sa patrí! FOTO a VIDEO

Liptovský Mikuláš zažil pulzujúcu noc plnú hudby a tanca. V rámci projektu Street Music Night ponúklo tucet miestnych podnikov pestrý program až do skorých ranných hodín. Pozrite FOTO priamo z nočných ulíc.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášske námestie praskalo vo švíkoch: Veľká nočná žúrka ako sa patrí! FOTO a VIDEO
Foto: Romana Buganová

Dvanásť podnikov z centra Liptovského Mikuláša sa zapojilo do projektu Street Music Night. Pre ľudí pripravili skvelú hudobnú produkciu, ale aj školu tanga a vystúpenia hudobných skupín rôznych žánrov.

Pozitívne hodnotí ďalší ročník akcie aj Ľubomír Raši z Domu kultúry v Liptovskom Mikuláši, ktorý bol zodpovedný za program akcie. V centre mesta sa podľa neho zabávalo veľké množstvo domácich, ale aj návštevníkov zo zahraničia.

„Program bol veľmi pestrý, podniky sa na tento večer pripravili naozaj zodpovedne a myslím si, že každý si v programe našiel to svoje. Je veľmi dobre, že vedenie mesta vytvára podmienky aj pre takéto aktivity, ktoré jednoznačne zvyšujú atraktivitu Liptovského Mikuláša,“ pokračuje Raši.

Ako dodal, jeho prianím je živšie a rovnako plné centrum mesta v priebehu celého roka.

Street Music Night je úspešný projekt nielen pre mladých, o čom svedčí už jeho šieste pokračovanie. V rámci podporného programu sa tento rok tancovalo aj na námestí. Od 19:30 až do 02:00 hodiny sa predviedla Tanečná škola Tanga pod vedením Ondreja Buranovského, diváci zažili vystúpenie skupiny Freeze Dance Crew, svoje umenie predviedla populárna hip-hopová formácia A.M.O. Band a o diskotéku a dobrú hudbu sa postaral DJ Pablik.

Čítajte tiež:

Na čo sa ešte môžete tešiť v druhej polovici prázdnin? Letný prehľad z Liptovského Mikuláša

Fotky zo Street Music Night: Nájdi seba a svojich kamošov!
11
Galéria
Foto: Romana Buganová
Freeze Dance Crew zožali na Street Music Night búrlivý aplauz!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM