Tomáš Batiz Hokej

Mikulášski hokejisti naplno trénujú: Pozrite si FOTO

Hokejisti Liptovského Mikuláša sa pripravujú pred štartom novej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Mikulášski hokejisti naplno trénujú: Pozrite si FOTO
7
Galéria

Mikulášski hokejisti majú za sebou už pár týždňov letnej prípravy. Najnovšie sa v rámci kondície vybrali na vychádzku na Barenec.

„Našim sprievodcom po krásnych horách Liptova sa stal na tejto túre pán Székely, ktorého každý Lipták pozná ako Maka. Je to dlhoročný hráč Liptovského Mikuláša a následne niekoľko rokov viedol bufet na zimnom štadióne,“ uvádza sa na stránke hokejového klubu.

Ako informoval klub prostredníctvom svojej oficiálnej stránky, tak do letnej prípravy sa zapojili títo hráči: Matúš Sukeľ, Jakub Sukeľ, Tomáš Nádašdi, Filip Mezovský, Jakub Nemec, Matej Bača, Mário Kuráli, Maroš Piatka, Andrej Lištiak, Michal Uhrík, Vladimír Vybíral, Patrik Oško, Adam Nechaj, Patrik Števuliak, Peter Horváth, Lukáš Dubeň, Martin Kriška (individuálny plán), Marek Uram (individuálny plán)

Tréningy absolvujú aj mladí hokejisti. „Prípravu s "A“ mužstvom absolvujú aj naši odchovanci Matúš Gregor, Samuel Záhradník a Dávid Matejovie. S ďalšími hráčmi, ktorí by mohli pôsobiť v drese Liptovského Mikuláša v nasledujúcej sezóne, je vedenie MHK 32 v rokovaní o podmienkach hráčskych zmlúv," doplnilo vedenie klubu.

FOTO: Príprava hokejistov Liptovského Mikuláša na novú sezónu
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM