Michal Paška Futbal

Misia Tatranu nesplnená, stále je posledný

V treťom kole druhej futbalovej ligy sa v zápase MFK Tatran Liptovský Mikuláš s Lučencom zrodila bezgólová remíza. Mikulášania sú v tabuľke stále poslední.

Hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš nastupovali na sobotňajší zápas s Lučencom s jednoznačným cieľom získať tri body a odlepiť sa z dna tabuľky. Revanšovať sa chceli za prehru z úvodného kola s Moldavou nad Bodvou i plnú stratu bodov na ihrisku Dolného Kubína.

Napĺňať predzápasový cieľ mohli hráči MFK Tatran už v 4. minúte, ale Gejdoš mal obrovskú smolu, keď z metra trafil len do žrde. Šancu na reparát mal aj v 24. minúte, no prestrelil lučenskú bránku. Strelecky to skúšal aj Líšivka, ale jeho strela bola nepresná. V prvom polčase teda diváci gól nevideli.

Mikulášania sa snažili, ale nebolo im súdené zaznamenať potrebný gól. Kočan v 67. minúze namieril zo šestnástky vedľa pravej žrde. Lučenec sa mohol z gólu tešiť v 75. minúte, ale Lukáč nevyužil svoje sólo na Šavola v bránke Liptovského Mikuláša. Pre Mikulášanov je bezgólová remíza sklamaním.

Pavol Strapáč, tréner Liptovského Mikuláša: „Hrali sme na jednu bránku. Hneď v úvode sme zahodili veľkú šancu. Lučenec ťažil len z odkopávaných lôpt, my sme mali možno štyri výborné šance. Nemôžeme dať gól, v tejto sezóne sa nám nedarí. Chýba nám koncovka, neviem si to vysvetliť. Chlapcom nemám čo vyčítať, strašne chceli vyhrať, hrali oduševnene, s nasadením.“

Stanislav Lieskovský, tréner Lučenca: „Zápas nemal vysokú úroveň, napriek tomu sa zrodilo veľa šancí. Škoda, myslím si, že sme mali vyloženejšie príležitosti. V podstate sme išli dvakrát sami na bránku. Raz sme prestrelili a netrafili prázdnu bránku. Divím sa, že v zápase, ktorý divákov moc nenadchol, vzniklo toľko šancí. Myslím si, že remíza je spravodlivá, len sme zahodili vyloženejšie šance.“

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – LAFC Lučenec 0:0 ** Rozhodoval: Eperješi. Žltá karta: Bezák (L. Mikuláš). Divákov: 450. Liptovský Mikuláš: Šavol – Pastva, Kmeť, Kapláň, Latiak, Šupej, Tomko, Bezák, Líšivka (80. Šlosár), Gejdoš (61. Paděra), Kočan (67. Rezer). **Lučenec: Michalik – Mižík, Daško, Petrán, Opiela, Szabo, Pyrka (64. Ravas), Kulík, Lukáč, Hanták (28. Beňo), Fieber (85. Vajda).

foto: -jvk-

Správu sme aktualizovali o 9:56.

futbal_LM_Lucenec;
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM