Tomáš Batiz Futbal

Mišo Janec v reprezentačnej nominácii proti Rusku

MFK Tatran Liptovský Mikuláš má po dlhšom čase jedného hráča v reprezentácii, zaslúžil sa o to krajný obranca Michal Janec.

Ilustračný obrázok k článku Mišo Janec v reprezentačnej nominácii proti Rusku
Foto: Slávka Kellová

Hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš, Michal Janec sa objavil na predzápasovej nominácii Slovenskej 21-tky proti Rusku.

"Po dlhšom čase máme v širšej nominácii SR 21 opäť hráča, ktorý oblieka dres nášho klubu /naposledy ním bol Matej Rakovan/. Mišo Janec, odchovanec MŠK Žilina sa dostal do novotvoriaceho sa výberu trénera Galáda ako náhradník. V klube to považujeme za poctu. Aj keď momentálne neprežívame ľahké obdobie, je to pre nás vzpruha do ďalších zápasov. Uvedený hráč je u nás necelý rok a nesmierne sa tešíme faktu, že vďaka nášmu klubu sa dostal do nominácie. Je to výzva pre ďalších desiatich hráčov, ktorých máme v tíme, narodených v ročníkoch 1992 či 1993. Osobne to vnímam aj ako ocenenie práce trénera p. Karaffu, ale aj predchádzajúceho trénera p. Kureka. Lebo aj vďaka ich práci sa mu to podarilo a určite zásluhu na tom majú aj jeho spoluhráči.

Mišo si stabilne udržiava formu a vzhľadom na svoj vek je to obdivuhodné. Je povzbudzujúce vidieť nomináciu, kde sú hráči z najlepších klubov na Slovensku, hráči z najlepších svetových líg /Taliansko, Španielsko, Anglicko či Portugalsko/. Veľa zdaru, Mišo", informoval výkonný riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM