Slávka Kellová Krimi

Muž sa vážne zranil pri páde zo strechy

Pravdepodobne pri nešťastnom páde zo strechy päťposchodovej obytnej budovy utrpel dnes ráno vážne zranenia starší muž z Liptovského Mikuláša. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Miroslava On

O 7:17 hodine ráno bola na Hasičský a záchranný zbor v Liptovskom Mikuláši ohlásená žiadosť o výškovú pomoc zranenej osobe, ktorá sa nachádzala na streche výškovej budovy. Presné okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania, ale prvotné zistenia nasvedčujú, že muž vstúpil na strechu s úmyslom vykonať drobné údržbárske práce či nastaviť televíznu anténu. Nešťastne pritom spadol na nižší objekt v tesnom susedstve.

Po ohlásení nešťastia na pomoc ihneď vyrazila štvorica hasičov. Tí zraneného muža zafixovali a opatrne zložili pomocou špeciálnej vysokozdvižnej techniky. Pacienta vo vážnom stave s podozreniami na mnohopočetné zranenia urýchlene previezla posádka zasahujúceho vozidla rýchlej zdravotníckej pomoci do liptovskomiku­lášskej nemocnice.

TASR, skk foto: OR HaZZ v LM

muz na streche
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM