Pavol Tomčík Hokej

Na konte Liptákov ďalšia výhra: Poliaček rozhodol v nájazdoch

V dueli 36. kola prvej hokejovej ligy medzi Liptovským Mikulášom a Bardejovom síce veľa gólov nepadlo, ale z víťazstva po samostatných nájazdoch sa napokon tešia hokejisti domáceho MHK 32.

Ilustračný obrázok k článku Na konte Liptákov ďalšia výhra: Poliaček rozhodol v nájazdoch
Zdroj: Dnes24.sk

Nálada bola pozitívna už pred úvodným buly. Na ľadovej ploche sa totiž pred zápasom objavili čerství držitelia bronzu z majstrovstiev sveta dvadsaťročných v Kanade Matúš Sukeľ a Michal Kabáč. Búrlivé ovácie publika, darčeky, hymna. Úvod, ako sa patrí. 550 divákov následne sledovalo 41 minút bezgólový, skoro futbalový, zápas. Bardejovskú „klietku“ odklial až v 42. minúte Trochta.

Hostia sa do zápasu vrátili tri minúty pred tretím klaksónom, a tak sa išlo do predĺženia. To gól neprinieslo, rozhodnúť tak museli samostatné nájazdy. František Poliaček sa postaral o to, že dva body ostávajú v Liptove a jeden poputuje s hráčmi v autobuse do Bardejova. „Eška“ vyhrala 11. duel z posledných 12. Paráda!

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC 46 Bardejov 2:1 pp a sn (0:0, 0:0, 1:1 – 0:0, 1:0)
Góly: 42. Trochta, roz. nájazd Poliaček – 58. Cútt
Rozhodovali: Babeliak – Číž, Kollár
Vylúčení: 3:1
Presilovky a oslabenia: 0:0
Divákov: 550
Zostava MHK 32: Hollý – Holiga, Černý, Kadlubiak, Nitriansky, Janči, Mezovský, Oravec, Školiak – Macík, Kuric, Bartík – Števuliak, Trochta, Roháč – Poliaček, Piatka, Uhrík – Janček, Moravčík. Tréner: Marián Horváth

Ilustračné foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM