Tomáš Batiz Hokej

Na tréningu Liptákov nová tvár: Český útočník s bohatými skúsenosťami

Hokejisti Liptovského Mikuláša naplno zarezávajú aj počas reprezentačnej prestávky. V kádri Liptákov sa objavila nová tvár, ktorá by mala posilniť útočné rady.

Ilustračný obrázok k článku Na tréningu Liptákov nová tvár: Český útočník s bohatými skúsenosťami
Foto: Magdaléna Nahalková

Na skúšku do Liptovského Mikuláša prišiel 32-ročný Jakub Langhammer, ktorý naposledy pôsobil v anglickom Manchester Phoenix. Dlhšiu časť svojej kariéry odohral v českej lige, kde obliekal dresy Sparty Praha, Slavie Praha, Hradcu Kralove. “V Liptovskom Mikuláši som ešte len pár hodín, pretože som prišiel rovno na tréning. Sú tu šikovní chlapci, tím má potenciál, takže určite má na lepšie výsledky,” poznamenal po prvom tréningu Langhammer.

Ako ďalej priznal rodák z Kladna, posledné týždne “trénoval” na ľade iba so svojimi deťmi. Zápas odohral naposledy v decembri za Manchester Phonix, ktorý následne skrachoval. “Za poslednú dobu som si prešiel viacerými ligami, ale tak uvidíme, bol by som rád, keby v Mikuláši ostanem,” dodal.

Tréner Róbert Spišák príchod nového útočníka komentoval po tréningu len v krátkosti. Na závery je podľa neho ešte čas: “Je veľmi skoro hodnotiť, či tu ostane. Je vidieť, že je šikovný, ale je tam veľmi veľký kondičný a zápasový deficit.”

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM