Slávka Kellová Iné športy

Na Veľkej cene v Dubnici aj Dominika Multáňová

V Dubnici sa v sobotu 19. novembra uskutoční medzinárodná pohárová súťaž v kulturistike, klasickej kulturistike, fitness a bodyfitness juniorov a junioriek pod názvom "Veľká cena Dubnice 2011".

Organizátorom podujatia, ktoré je zároveň nominačnou súťažou na MS, je Olympic fitness Dubnica. Po prezentácii účastníkov príde medzi 15–18 h na rad semifinále a finále v jednotlivých kategóriách.

„Do Dubnice sa chystá juniorská špička nielen zo Slovenska, spoznáme tu členov tímu, ktorý bude Slovensko reprezentovať v závere mesiaca na MS v Santa Susanna v Španielsku,“ povedal pre TASR hlavný rozhodca pretekov Boris Mlsna: „Diváci budú mať možnosť uvidieť bronzovú medailistku vo fitness z posledných seniorských MS v Novom Sade Dominiku Multáňovú (VTJ Technika a FBC Liptovský Mikuláš) a štvrtú z rovnakých pretekov bodyfitnesku Adelu Ondrejovičovú (FC Bodybuilding P+D Jarábek Trenčín). Chýbať by nemala ani bodyfitneska Tatiana Piačková (VTJ Technika a FBC Liptovský Mikuláš), ktorá skončila štvrtá na ME juniorov a masters 2011.“

Súťažné kategórie v Dubnici: kulturistika juniori do 75 kg a nad 75 kg, klasická kulturistika juniori, fitness juniori, fitness juniorky, bodyfitness juniorky.

zdroj, foto: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM