Tomáš Batiz Futbal

Najlepší strelec Tatrana Dragan Andrić: Ostávam v Mikuláši!

Futbalisti MFK Tatran zimujú na skvelom druhom mieste. Veľkú zásluhu na tom má aj ich najlepší strelec Dragan Andrić.

Ilustračný obrázok k článku Najlepší strelec Tatrana Dragan Andrić: Ostávam v Mikuláši!
Foto: Tomáš Batiz

Srbský útočník predvádzal v jesennej časti skvelé výkony. Výsledkom toho je aj jeho štatistika, keď s deviatimi gólmi kraľuje strelcom Liptovského Mikuláša. V tabuľke kanonierov celej II. ligy mu patrí delená štvrtá priečka.

„Tie góly sú zásluhou celého tímu, pretože keby moji spoluhráči nevypracujú pre mňa šance, tak nedám góly,“ skonštatoval Dragan Andrić.

Andić je súčasťou Liptovského Mikuláša od júla 2017. V červeno-čiernom drese ho uvidíme minimálne ešte v roku 2019. „Ostávam v Liptovskom Mikuláši. Mám zmluvu ešte na rok. Budem sa snažiť pokračovať vo výkonoch, ktoré som predvádzal na jar,“ prezradil 29-ročný Srb.

Novoročným predsavzatím Andricá bolo udržať si aktuálnu formu, ale aj prípadná baráž o postup do Fortuna ligy. „Ja by som bol rád, keby dám čo najviac gólov, ale pre mňa je priorita, aby sa darilo celému tímu. Ako jednotlivec moc vo futbale neuspejete, pretože futbal je kolektívna hra. Teraz sme na popredných priečkach, možno to viacerí nečakali, ale tak prečo teraz nezabojovať napríklad aj o baráž,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM