Michal Paška Hokej

Najproduktívnejší hráč HK 32 verí vo víťazstvo

Hokejistom HK 32 Liptovský Mikuláš vstup do nového roka vyšiel. Obidva zápasy vyhrali, budú sa tešiť aj do tretice? V piatok o 17:00 hodine na domácom ľade privítajú Senicu.

V stretnutí jedenásteho kola prvoligovej nadstavby tak na seba narazia aktuálne štvrtý a piaty tím tabuľky. Diváci, ktorí si v piatok nájdu cestu na zimný štadión, by tak mohli byť svedkami kvalitného merania síl. Mikulášanom pekne vyšiel vstup do roku 2012, keď na domácom ľade zdolali Trnavu a v utorok priviezli všetky tri body z ľadu Michaloviec.

„Osobne sa na tento zápas teším. Som zvedavý na Senicu, ktorá má kvalitné mužstvo. V poslednom čase sa posilnila, o kvalite svedčí aj jej postavenie v tabuľke,“ skonštatoval útočník HK 32 Liptovský Mikuláš Peter Bartík.

Ten je zatiaľ aj najproduktívnejším hráčom v drese Liptovského Mikuláša. Pohľad do prvoligových štatistík hovorí, že v 35 zápasoch zaznamenal 36 kanadských bodov za 17 presných gólových zásahov. Devätnásťkrát sa ocitol v úlohe nahrávača.

„Priznám sa, že individuálne štatistiky nesledujem, ale v šatni ich máme vytlačené. Vždy som rád, keď k víťazstvu mužstva prispejem gólom či asistenciou,“ uzavrel 28-ročný Mikulášan, ktorý pevne verí vo víťazstvo nad Senicou.

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM