Tomáš Batiz Krimi

Nález policajtov v Mikuláši vás prekvapí: Mladík (21) a žena (39) mali čo vysvetľovať, FOTO

Podľa policajných informácií našli muži zákona z Liptovského Mikuláša v aute mladíka tašku s podozrivým materiálom.

Ilustračný obrázok k článku Nález policajtov v Mikuláši vás prekvapí: Mladík (21) a žena (39) mali čo vysvetľovať, FOTO
3
Galéria

Ako informovala polícia, v rukách liptovskomiku­lášskych mužov zákona skončila v uplynulých dňoch 39-ročná žena z Liptovského Mikuláša a 21-ročný mladík z Ružomberka. „Dvojicu prepravujúcu sa na motorovom vozidle Opel Corsa, zastavili na základe operatívnych informácií policajti v utorok 15. augusta v Liptovskom Mikuláši. Žena policajtom dobrovoľne vydala igelitovú tašku, v ktorej bola zelená sušina a dve drtičky,“ informuje v tlačovej správe polícia Slovenskej republiky.

Ako sa ďalej píše v tlačovej správe, počas prehliadky vozidla 21 ročný mladík, ktorý vozidlo šoféroval policajtom dobrovoľne vydal ruksak, v ktorom mal sklenenú fľašu o objeme 0,7 litra a kovovú krabičku s obsahom zelenej sušiny.

„Podľa predbežnej kriminalistickej expertízy zaistený rastlinný materiál u oboch podozrivých vykazuje znaky rastliny rodu Canabis a zo zaisteného množstva látky by bolo možné vyrobiť 1303 až 3907 obvykle jednorazovych dávok drogy,“ uvádza polícia.

Vyšetrovateľ podľa policajných informácií 39-ročnú ženu obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a 21-ročného mladíka obvinil z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov. „Obvinenej žene hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov a obvinenému mladíkovi trest až na päť rokov. Stíhaní sú na slobode,“ uvádza sa v správe polície Slovenskej republiky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM