Michal Paška Kickbox

Naplnia kickboxeristi medailové ambície?

Od dnes až do konca týždňa sa vo Viedni uskutočnia Majstrovstvá Európy v kickboxe. Zastúpenie bude mať aj liptovskomikulášsky Sazuka kickbox klub.

V hlavnom meste Rakúska bude farby Liptovského Mikuláša a Slovenska reprezentovať trojica Martin Kuzma, Marián Kulizák a Martin Navrátil spolu s trénerom Petrom Navrátilom. Dnes čaká reprezentantov váženie, utorok bude patriť kongresu trénerov. V stredu začnú vyraďovacie boje, o ktorých podrobnejšie povedal tréner Peter Navrátil.

„Do Rakúska určite odchádzame s medailovými ambíciami. Všetci traja sú skúsení pretekári a mali by potvrdiť svoje kvality,“ uviedol tréner. Martin Navrátil sa predstaví v disciplíne K1, v ktorej by mal o mesiac štartovať na zápase v Poľsku a o dva mesiace na veľkej akcii vo Švajčiarsku.

„V rovnakom termíne odlieta Filip Barák na Majstrovstvá sveta v boxe do Azerbajdžanu, kde bude bojovať o miestenku na Olympijské hry v Londýne. Prípravu mal veľmi dobrú a uvidíme, či formu zúročí aj na šampionáte,“ dodal Peter Navrátil.

foto: archív klubu

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM