Tomáš Batiz Hokej

Náročný úvod Tipsport ligy pre Mikuláš, obranca Tabaček: Nič ťažšie asi ani nemohlo prísť

Sezóna Tipsport Ligy je tu. Pre domácich fanúšikov nie je až tak lichotivá.

Ilustračný obrázok k článku Náročný úvod Tipsport ligy pre Mikuláš, obranca Tabaček: Nič ťažšie asi ani nemohlo prísť
Zdroj: hokej.sk / jazvä

Dôvodom je porcia zápasov na ľade súperov. Hokejisti Liptovského Mikuláša odohrajú z prvých siedmich zápasov až šesť mimo domáceho štadiónu. Už tento piatok – 8. septembra sa predstavia u „vojakov“ z Trenčína. „Určite to bude dobrý zápas. Trenčania sa posilnili o viacero zaujímavých hráčov,“ skonštatoval Ján Tabaček, obranca Liptovského Mikuláša.

Zverencov Pavla Paukovčeka nečaká nič ľahké. Novozložený káder sa bude musieť popasovať so spomínaným Trenčínom, následne s Kočicami, Novými Zámkami, Detvou a aj s vicemajstrom z Nitry. Fanúšikovia mikulášskeho hokeja si na prvý zápas teda budú musieť počkať. Liptáci sa doma predstavia až 17. septembra.

„Nič ťažšie asi ani nemohlo prísť. Na začiatok to nie je moc výhoda. Pokúsime sa uhrať dáke body, no a potom to zas už bude plus, keď začne domáca séria zápasov,“ zhodnotil Ján Tabaček.

Skúsený 37-ročný obranca prišiel do Liptovského Mikuláša z Martina, ktorý kvôli viacerým problémom spadol až do druhej ligy. „Je to podobná partia aká bola v Martine. Tréneri si typologicky vyskladali káder. Je to založené viac-menej na domácich mladých hráčov,“ dodal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM