Michal Paška Iné športy

Nedeľa bude v Liptov aréne patriť futsalu

Mestská futsalová liga v Liptovskom Mikuláš sa rozbieha rezkým tempom. Počas druhej decembrovej nedele sú v Liptov aréne na programe stretnutia piateho kola.

FKP – Fornix (13:00 hod) FKP, teda tím policajtov, zatiaľ nezískal ani bod. Podarí sa to mužom zákona v stretnutí proti tímu, ktorý sa zatiaľ raz tešil z víťazstva?

Vietor – Sangria (14:00 hod) Vietor si v uplynulom kole vybojoval tesné víťazstvo s Primou, Sangria, až na jedno zaváhanie, šliape naplno. Môže to byť zaujímavé meranie síl.

Pagáč – Prima (15:00 hod) V súboji dvoch tabuľkových susedov by to mohlo byť vyrovnané. Uvidíme na palubovke.

Pivovarska 14 – Kyma (16:00 hod) „Pivári“ sú spolu s FKP jediným tímom, ktorý v doterajších štyroch kolách nezabodoval. Budeme zvedaví, či sa im to podarí proti doteraz vždy naplno bodujúcej a vo veľkom góly strieľajúcej Kyme.

Martinček – LM Kings (17:00 hod) Mladý Martinček bude mať ťažké zadanie, stretne sa s lídrom súťaže, ktorý v šlágri minulého kola jednoznačne zdolal obhajcu titulu Ma-mi.

Ma-mi – Ruža (18:00 hod) Práve Ma-mi odohrá s Ružou posledné stretnutie nedele. Podarí sa Ma-mi reparát za uplynulý víkend?

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM