Tomáš Batiz Hokej

Nové posily Liptákov: Do Mikuláša prišli Lichanec a Klučiar, na lane aj legionári

Hokejisti MHK 32 Liptovský Mikuláš finišujú so spoločnou prípravou na suchu, ktorá vyvrcholí v závere týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Nové posily Liptákov: Do Mikuláša prišli Lichanec a Klučiar, na lane aj legionári
Zdroj: TASR

V mužstve pokračuje skúsený obranca Radoslav Suchý, nové tváre sú útočníci Peter Lichanec a Dušan Klučiar a v štádiu riešenia je príchod viacerých posíl. Liptáci sa po dvoch týždňoch voľna stretnú na ľade 25. júla, domáce prípravné zápasy odohrajú v Ružomberku.

„Tréningový cyklus sme začali v polovici mája s 18 hráčmi, ukončíme ho s 22. Pracovali sme v domácich podmienkach, mali sme tam všetko potrebné. Môžem vysloviť spokojnosť s pracovitosťou, morálkou a prístupom hráčov k tréningovému procesu. Samozrejme, občas bolo treba aj zvýšiť hlas, ale nešlo o nič dramatické,“ uviedol tréner Anton Tomko pre klubovú stránku.

K A-mužstvu Liptovského Mikuláša sa počas prípravy pripojili Lichanec a Klučiar. Prvý menovaný pôsobil v uplynulých dvoch sezónach v HK Poprad, v ročníku 2015/2016 si už obliekal dres Liptovského Mikuláša. Druhú polovicu minulej sezóny mu pokazilo zranenie, pre ktoré odohral iba 38 zápasov (bilancia 5 gólov a 9 asistencií). Klučiar bol v sezóne 2017/2018 hráč prvoligového HC Bratislava, v ktorého drese nazbieral 47 kanadských bodov a s 31 gólmi sa stal najlepším strelcom základnej časti. Obaja by mali zvýšiť ofenzívnu silu Liptákov.

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM