Tomáš Batiz Správy

Novinka v mikulášskej vianočnej výzdobe: TOTO asi nikto neprehliadne

Vianočnú výzdobu inštalujú v týchto dňoch v uliciach mesta Liptovský Mikuláš. Radnica informovala aj o plánovaných novinkách.

Ilustračný obrázok k článku Novinka v mikulášskej vianočnej výzdobe: TOTO asi nikto neprehliadne
Foto: Tomáš Batiz

Ako sme vás pred pár dňami informovali, v Liptovskom Mikuláši sa začalo s inštaláciou vianočnej výzdoby. Na stĺpoch verejného osvetlenia v pešej zóne pribudli ozdoby s 3D motívmi, zamestnanci tamojších Verejnoprospešných služieb (VPS) postupne postavili aj hlavný vianočný stromček na Námestí osloboditeľov. Ten sa oficiálne rozžiari 7. decembra počas otvorenia jarmoku. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.

„Hlavný vianočný strom je smrek. Svietiť bude v príjemnej červeno-modrej kombinácii,“ uviedol Tibor Molnár z VPS.

Dekoračné prvky v podobe hviezd a vločiek nainštalujú v najbližších dňoch na sídlisku Podbreziny. V rámci pešej zóny ozdobia okrem hlavného stromčeka aj menšie stromčeky svetelnými reťazami v ľadovej a žltej farbe. „Samozrejmosťou bude výzdoba vianočných stromčekov v mestských častiach," podotkol Molnár.

Novinkou týchto Vianoc bude inštalácia vstupnej brány do pešej zóny pri miestnom hoteli, ktorá dekoratívne skrášli priestor počas vianočného obdobia.

foto: Ilustračné

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM