Tomáš Batiz Správy

Novinky na mikulášskej plavárni: Zmena plaveckého harmonogramu nie je všetko

Plaváreň v Liptovskom Mikuláši prešla viacerými zmenami. Po novom si zaplávame o niečo dlhšie.

Ilustračný obrázok k článku Novinky na mikulášskej plavárni: Zmena plaveckého harmonogramu nie je všetko
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Verejnosť bude mať v otváracích hodinách plavárne vyčlenený väčší priestor. Potvrdila to Viktória Čapčíková, hovorkyňa mesta Liptovský Mikuláš.

Ako prezradila hovorkyňa mikulášskej radnice, začiatkom nového školského roka začali platiť nové nájomné zmluvy s plaveckými klubmi a Verejnoprospešnými službami, ktoré prevádzkujú Krytú plaváreň na Vajanského 20. Verejnosti správca plavárne vyčlenil viac času na plávanie v 25 metrovom plaveckom bazéne.

„V novom časovom harmonograme sa verejnosť dostane do plaveckého bazéna v popoludňajších hodinách už od 16:00 a do 17:00 budú v bazéne vyčlenené pre návštevníkov plavárne dve dráhy. Doposiaľ mali k dispozícii v popoludňajších hodinách bazén až od 17:00,“ informuje Čapčíková.

„Po tom, ako sme predĺžili a rozšírili ranné plávanie a večerný pobyt v bazéne, ide o ďalší krok smerom k verejnosti, aby ľudia získali čo najväčší priestor v bazéne. Čas celkového uzavretia bazéna pre verejnosť sme skrátili," uviedol Tomáš Paprčka, vedúci mikulášskej plavárne.

Paprčka zdôraznil, že postupne sa takýmito krokmi snažia zlepšiť služby pre verejnosť. „Po investíciách do palubovky v telocvični, výmene osvetlenia v bazénovej hale, šatniach a telocvični a minuloročnej výmene pôvodných skriniek z roku 1986, kedy bola otvorená naša plaváreň, pristúpime ešte tento rok k výmene časti pôvodných, drevených okien na budove Krytej plavárne,“ doplnil Paprčka.

Mikulášska verejnosť môže už využiť aj novú službu v rámci portfólia plavárne. "K dispozícii je Aerosolový morský kúpeľ, ktorý môžu naši návštevníci využiť za mierny poplatok,“ zhodnotil Tomáš Paprčka, vedúci krytej plavárne.

OTVÁRACIE HODINY KRYTEJ PLAVÁRNE

  • Po – Ne: 9:00 – 12:00, 13:00 – 21:00 hod
  • Ranné plávanie – utorok, streda, štvrtok: 06:00 – 08:00 hod
  • V čase od 15:00 do 16:00 v dňoch pondelok – piatok bazén rezervovaný pre športové kluby.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM