Tomáš Batiz Hokej

Novinky v Mikulášskom kádri: Liptáci skúšajú ďalších hráčov

Hokejisti Liptovského Mikuláša už o pár dní odštartujú novú sezónu. Šancu dostať sa do kádra dostali dvaja hráči, ktorí prišli na Liptov na skúšku.

Ilustračný obrázok k článku Novinky v Mikulášskom kádri: Liptáci skúšajú ďalších hráčov
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš

Vedenie hokejového klubu MHk 32 Liptovský Mikuláš dalo v závere prípravy šancu ďalším dvom hráčom. Klub o tom informoval prostredníctvom svojej oficiálnej webovej stránky.

„Do prípravy sa zapoja Michal Šiška a Michal Smutný,“ uvádza účastník Tipsport ligy.

Ako sa píše na stránke klubu, spomínaná dvojica hráčov sa predstaví už v dnešnom prípravnom zápase v Michalovciach. „Vedenie a tréneri sú si vedomí, že nás tlačí topánka na poste obrancu. Vieme, že potrebujeme ešte doplniť tento post, preto k nám prichádzajú na skúšku,“ skonštatoval Tomáš Paprčka z marketingového oddelenia MHk 32 Liptovský Mikuláš.

Michal Šiška je mikulášskym fanúšikom známi, keďže na Liptove odohral dve sezóny. Zahral si v Liptovskom Mikuláši pri poslednej prvoligovej účasti a absolvoval aj prvú Extraligovú sezónu po návrate do najvyššej súťaže.

Šiška reprezentoval Slovensko na Majstrovstvách sveta do 18 rokov a dvakrát sa predstavil na Majstrovstvách sveta do 20 rokov. Vyskúšal si aj severoamerický štýl hokeja, keď okúsil juniorskú Western Hockey League (WHL), ktorá je jedna z troch hlavných kanadských juniorských súťaží pre hráčov vo veku od 15 do 20 rokov.

Smutný je odchovancom Dukly Jihlava. Je to mladý, 21 ročný obranca. Meria 187 centimetrov a váži 90 kíl.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

Zápasová zostava Liptovského Mikuláša proti Michalovciam.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM