Tomáš Batiz Futbal

Oslavy postupu v Liptovských Sliačoch: FOTO z exibičného stretnutia a oceňovania hráčov

Futbalisti Liptovských Sliačov preukazovali svoju dominanciu počas celej sezóny. V rámci osláv tamojšieho klubu si zmerali sily aj s oblastným výberom Liptovského futbalového zväzu.

Ilustračný obrázok k článku Oslavy postupu v Liptovských Sliačoch: FOTO z exibičného stretnutia a oceňovania hráčov
Foto: Tomáš Batiz

Futbalový areál v Liptovských Sliačoch bol dejiskom exhibičného zápasu medzi domácim klubom, ktorý ako víťaz 1. triedy privítal výber Liptovského futbalového zväzu. Už od samotného úvodu dominovali hráči z výberu, ktorí sa dostávali do viacerých šancí. V priebehu zápasu bavili divákov skvelými zakončeniami, ale aj gólmi, ktorých nastrieľali dokopy štyri. Domáci výber z Liptovských Sliačov sa nenechal zahanbiť, keď v poslednej desaťminútovke skóroval dvakrát, čím potešil stovky prítomných divákov na štadióne. „Akcia sa konala už po štvrtýkrát z čoho sa nesmierne tešíme. Tento rok bol o niečo výnimočnejší, keďže sme to spojili aj s oslavami v Liptovských Sliačoch,“ povedal Igor Repa, predseda Liptovského futbalového zväzu.

V rámci exhibičného zápasu ocenili funkcionári Liptovského futbalového zväzu aj víťaza 1. triedy LFZ, ale aj vybratých hráčov, ktorí reprezentovali všetky súťaže na Liptove. „Hráčov do výberu vybrala trénerská metodická komisia. Väčšinou to boli hráči z 11-tky, ktorá bola v roku 2015, ale objavili sa tam aj noví hráči, ktorí patrili medzi posily vo svojich tímoch,“ dodal Repa.

Ocenení:

  • I. trieda: Marek Sršeň za 29 gólov (Liptovské Sliače)
  • II. trieda: Miroslav Švárny za 31 gólov (Prosiek)
  • III. A trieda Patrik Hlavatý za 18 gólov (Vlachy)
  • III. B trieda Khalid Báher za 26 gólov (Važec)
FOTO: Exibičný zápas v Liptovských Sliačoch
26
Galéria
Foto: Tomáš Batiz
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM