Tomáš Batiz Futbal

Papaj o prvom zápase v jarnej časti: Kvalita kádra je na našej strane

Futbalistov Liptovského Mikuláša čaká úvodný zápas jarnej časti. Dobrú prípravu chcú Liptáci preniesť aj do majstrovského zápasu.

Ilustračný obrázok k článku Papaj o prvom zápase v jarnej časti: Kvalita kádra je na našej strane
Foto: Tomáš Batiz

Prvým súperom v jarnej časti bude pre Liptovský Mikuláš tím zo Spišskej Novej Vsi, ktorý si práve v tomto súboji bude chcieť zabezpečiť účasť medzi najlepšou šesticou, ktorá postúpi do nadstavby. “My jednoznačne chceme vyhrať, aby sme sa dobre naštartovali. Spišská nemá ešte účasť istú, takže doma to bude chcieť potvrdiť, ale myslím si, že máme kvalitnejší káder,” poznamenal Ján Papaj, športový riaditeľ a hráč MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Bez zranení

Káder Liptovského Mikuláša je po zimnej príprave pripravený. Ako dodal ďalej Papaj, žiadny z hráčov pre túto chvíľu zranený nie je. “Veľmi ma tento aktuálny stav teší. Máme za sebou aj dobrú generálku v Zlatých Moravciach, myslím si, že sme dobre pripravení.”

Nadstavbová časť

Okrem zápasu so Spišskou Novou Vsou čaká Liptákov aj domáci zápas s Rimavskou Sobotou, po ktorom bude nasledovať nadstavba. “Chceme tieto posledné dva zápasy zvládnuť, aby sme do nadstavby mali dosť bodov,” skonštatoval Papaj.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM