Tomáš Batiz Rôzne

Perfektné jesenné fotky Martina (55) z Mikuláša: Z týchto záberov si Liptov ešte viac zamilujete

Jesenná scenéria každoročne upúta najmä hrou všetkých farieb. Chladných nenechá ani fotografov, ktorí Liptovský Mikuláš zachytia na záberoch v plnej kráse.

Ilustračný obrázok k článku Perfektné jesenné fotky Martina (55) z Mikuláša: Z týchto záberov si Liptov ešte viac zamilujete
15
Galéria
Foto: Martin Sprušanský

Jeseň je pre fotografov veľmi obľúbené obdobie. Slnko je menej agresívnejšie a stromy zhadzujú lístie, čím sa vytvára krásna farebná scenéria. Toto obdobie je však pre fotografov, ktorí sa zameriavajú viac na krajinkárstvo. Jedným z nich je aj Martin Sprušanský z Liptovského Mikuláša, ktorému sa podarilo spraviť priam výstavné zábery.

Podľa fotografa Martina je najlepšie fotiť jesenné počasie skoro ráno. „Osobne mám radšej ráno. Podľa mňa je lepšie svetlo a spolu s oparmi a hmlami dostane fotka poriadnu šťavu.

Ako už v minulosti pre náš portál Martin priznal, Liptov ponúka viaceré lokality, ktoré uchvátia aj začínajúcich fotografov. „Kam sa len pozrieme, tam sa dá – Bobrovník, Veterná Poruba, Iľanovo, Kvačany a aj Huty. Hlavné je, aby fotka mala atmosféru,“ doplnil.

Fotky Martina atmosféru rozhodne majú. Veď posúďte sami.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM