Pavol Tomčík Hokej

Piata výhra za sebou: Hokejisti MHK 32 vyhrali aj na Považí!

Výborné, ale pravdupovediac i očakávané správy dorazili na Liptov z Považskej Bystrice. Hokejisti prvoligového MHK 32 Liptovský Mikuláš zvíťazili v 28. kole našej druhej najvyššej súťaže na ľade desiateho mužstva ligy jednoznačne 6:2.

Ilustračný obrázok k článku Piata výhra za sebou: Hokejisti MHK 32 vyhrali aj na Považí!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý a zároveň i poslednýkrát išli domáci do vedenia v 40. sekunde po góle Koledu. Liptáci v priebehu prvej časti kontrovali zásluhou Poliačeka, resp. Roháča, no Považania ešte stihli odpovedať gólom Trenčana. Od 34. minúty však úradovali len hostia. Klimčík zvýšil na 3:2 pre MHK 32 a o niekoľko minút sa pridali aj Školiak s Uhríkom. Druhý menovaný skóroval dokonca dvakrát.

Pre mužstvo trénerskej dvojice Marián Horváth – Ivan Droppa ide o piate víťazstvo za sebou. „Eška“ predtým dokázala zdolať mladíkov z reprezentačnej osemnástky a následne si poradila aj s Bardejovom, Detvou a Prešovom. O šieste víťazstvo bez prerušenia sa môžu Mikulášania pokúsiť už tento piatok, keď doma v tradičnom čase od 17:00 hod. privítajú Topoľčany.

Na záver pohľad do tabuľky prvej hokejovej ligy. Na čele je so 60 bodmi Detva, Liptovský Mikuláš na ňu zo šiestej priečky stráca desať bodov. Topoľčanom patrí aktuálne pozícia číslo deväť. Ich strata na MHK 32 je v tejto chvíli rovných 17 bodov.

HK'95 Považská Bystrica – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:6 (2:2, 0:2, 0:3)
Góly: 1. Koleda, 15. Trenčan – 40. a 49. Uhrík, 12. Poliaček, 14. Roháč, 34. Klimčík, 44. Školiak
Rozhodovali: Krist – Drblík, P. Tvrdoň
Vylúčení: 3:4
Presilovky a oslabenia: 0:0
Divákov: 124
Zostava MHK 32: Hollý – Kuric, Holiga, Legerský, Moravčík, Bartík, Trochta, Kadlubiak, Klimčík, Školiak, Roháč, Piatka, Janči, Poliaček, Mezovský, Uhrík, Lištiak, Oravec, Števuliak, Janček. Tréner: Marián Horváth

Ilustračné foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM