Michal Paška Hokej

Po slabšom rozbehu zaznamenal tri body

Piatkový víťazný zápas MHK 32 Liptovský Mikuláš proti Topoľčanom jednoznačne vyšiel mladému útočníkovi Liptákov Radoslavovi Macíkovi. Za dva góly a jednu asistenciu si pripísal do kanadského bodovania tri body.

V stretnutí 13. kola prvoligovej nadstavby si Mikulášania so súperom poradili jednoznačne 5:1. Víťaznú šnúru tak natiahli už na číslo sedem. Proti Topoľčanom sa o osude zápasu rozhodlo v druhej tretine, v ktorej padli tri góly. Dva strelil v jej závere práve Radoslav Macík.

„Prvá tretina nebola z našej strany dobrá. Ani ja som nehral tak, ako som si predstavoval. Hrať sme začali až od polovice druhej tretiny. Dali sme góly, v poslednej časti hry sme víťazstvo len udržali,“ skonštatoval v piatok najproduktívnejší hráč na ľade.

Dva góly a jedna asistencia v zápase je bilancia, ktorá by potešila každého hráča. „Vždy som spokojný, keď sa mi podarí skórovať a vyhráme. Inak tomu nebolo ani proti Topoľčanom. Som rád, že sme zabodovali naplno. Verím, že naša víťazná séria bude mať pokračovanie. Do každého zápasu nastupujeme s cieľom vyhrať,“ dodal Radoslav Macík.

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM