Pavol Tomčík Hokej

Počas zápasu so Spišiakmi zahádžu fanúšikovia MHK 32 ľadovú plochu plyšákmi!

Súboj 31. kola prvej hokejovej ligy medzi domácim Liptovským Mikulášom a Spišskou Novou Vsou, ktorý sa uskutoční päť dní pred Vianocami, čiže 19. decembra spestrí milá a najmä charitatívna udalosť - Plyšák na ľad!

Ilustračný obrázok k článku Počas zápasu so Spišiakmi zahádžu fanúšikovia MHK 32 ľadovú plochu plyšákmi!
Zdroj: Dnes24.sk

„Už dlhší čas sme nosili v hlave ideu, že na zimáku urobíme niečo veľké a pekné. Prichádzajú vianočné sviatky, a preto by sme chceli urobiť radosť deťom v detských domovoch alebo na detských oddeleniach v nemocnici,“ rozhovoril sa na úvod člen hokejového fanklubu MHK 32 Liptovský Mikuláš Jozef Laučík. „Chcem všetkých fanúšikov požiadať, aby po našom prvom góle alebo na konci druhej tretiny zahádzali ľad plyšákmi, ktoré by sme v priebehu Vianoc zaniesli do spomínaných inštitúcií,“ pokračuje Laučík.

V podobnom duchu sa už v ostatných týždňoch prezentovalo viacero extraligových či prvoligových klubov. „Potešilo by ma, keby si na zimný štadión našlo kvôli tejto skvelej akcii cestu mnoho ľudí, ktorí by potešili detičky. Musíme si všetci uvedomiť, že každé mladé dieťa nezažije také Vianoce, ako väčšina z nás. Ešte raz preto apelujem na ľudí, aby prišli a pomohli,“ dodal na záver srdcom i dušou oddaný fanúšikom hokeja v Liptovskom Mikuláši.

Ilustračné foto: Plyšáková akcia v Poprade (hkpoprad.sk)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM