Michal Paška Futbal

Podarí sa v Lučenci reparát za domáci výbuch?

Druhá najvyššia slovenská futbalová súťaž pokračuje zápasmi štrnásteho kola. V sobotu 22. októbra 2011 o 14:00 hodine sa hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš predstavia na ihrisku Lučenca.

Mikulášania sa budú chcieť revanšovať za veľmi nevydarený domáci zápas z uplynulej soboty, v ktorom na domácom ihrisku prehrali s Dolným Kubínom po katastrofálnom výkone 0:3. V Lučenci ich rozhodne nebude čakať prechádzka ružovou záhradou, pretože aj domáci hráč potrebujú body ako soľ.

„V tejto súťaži nie je ľahký žiadny zápas. Do Lučenca cestujeme s cieľom získať aspoň bod. Čaká nás ťažký terén, počas deväťdesiatich minút nebude na ihrisku zrejme núdza o osobné súboje. Hráčov sme na to pripravovali,“ prízvukoval Peter Kurek, tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

V dvanástom kole jeho zverenci príjemne prekvapili výhrou na ihrisku Moldavy nad Bodvou. Podobnému výsledku by sa nikto nebránil ani teraz. „Zrejme sa nám hrá lepšie na ihriskách súperov, do otvorenej obrany. Bohužiaľ, dlhší čas nebudeme môcť počítať so zraneným Jozefom Kapláňom, čo je pre nás citeľná strata,“ informoval tréner.

Do Lučenca sa chystajú povzbudzovať aj verní fanúšikovia MFK Tatran, ktorí veria, že sa večer na Liptov nebudú vracať bez bodového zisku.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM