Ivana Herková Rôzne

Podnikajte luxusne v Košiciach

ATRIA co je administratívno-logistické centrum v Košiciach s výbornou dostupnosťou na všetky najdôležitejšie miesta. Vďaka svoje celkovej rozlohe 24000 m2, dostupnosťou, vybavenosťou a cenou prenájmu je centrum pripravené splniť očakávania aj tých na

Prvou lastovičkou, ktorá kvalitu ponúkaných služieb ocenila, je spoločnosť EXIsport, ktorá obsadila viac ako polovicu centra. Rovnako má priestory v prenájme spoločnosť DACHSER Slovakia a.s., projekčná kancelária VZT MONT a.s., agentúra Greg Hamm promotions, s.r.o. a niekoľko živnostníkov. Viac o projekte v rozhovore prezradil pán Igor Pepich, konateľ spoločnosti ATRIA co s.r.o.

Povedzte nám niečo viac o tomto projekte?

  • Celková rozloha areálu je 24000 m2. Budova je rozdelená na kancelárske a skladové priestory. ATRIA co vďaka svojej strategickej polohe s vynikajúcou dostupnosťou dokáže vyhovieť aj tým najnáročnejším klientom. Jeho polohe ponúka štandard v podobe rýchleho a bezproblémového presunu kdekoľvek v Košiciach. Vďaka napojeniu na obchvat sa rýchlo dostanete na trasu Miškolc, Budapešť, Poľsko či Ukrajinu. Obrovskou výhodou je aj blízkosť medzinárodného letiska.

Čím všetkým disponujú kancelárske a skladové priestory?

  • Kancelárske priestory sú vybavené modernými komunikačnými prostriedkami, ponúkajú úplnú variabilitu priestoru, vysokorýchlostné pripojenie k internetu. Klienti si môžu vybrať z mnohých možností, budova disponuje aj open-space kanceláriami. Skladové priestory s nakladacími rampami a nákladným výťahom ponúkajú kompletný servis s uskladňovaním a tiež možnosť aj denného prenájmu pri potrebe preklenovania uskladnenia osobných alebo firemných vecí. Celá budova a teda kancelárske aj skladové priestory majú výbornú logistiku, strážené parkovisko a zabezpečovací kamerový systém. V prípade, že klientovi nebude vyhovovať dispozičné riešenie priestorov, zaručujeme úplnú flexibilitu pri úprave podľa jeho požiadaviek.

Prvým nájomcom administratívno-logistického centra je spoločnosť EXIsport. Aká je celková rozloha areálu, ktorú spoločnosť využíva?

  • Celková výmera areálu spoločnosti EXIsport je 14600 m2. Celková skladovacia plocha je 11000 m2 s výškou skladu 12 m. Sklad funguje na nepretržitej celoročnej prevádzke s ôsmymi nakladacími a vykladacími rampami a administratívna budova má 2000 m2.

V akých cenových reláciách sa pohybuje cena prenájmu?

  • Prenájom za m2 administratívnych priestorov je 6,66 €/mesiac, prenájom skladových priestorov 4,2 €/m2/mesiac. Denný prenájom skladových priestorov je 0,15 €/m2/deň.

Pre viac informácií navštívte www.atriaco.sk.

ATRIA co
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM