Krimi

Polícia žiada o pomoc: Hľadajú sa svedkovia dopravnej nehody

Polícia v Liptovskom Mikuláši žiada občanov o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody. Došlo k nej 8. júna okolo 10:00 hod. na zjazde z diaľnice D1 v smere do mesta pred križovatkou na Kamenné pole. Doposiaľ neznámy vodič tu zrazil motocyklistu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia žiada o pomoc: Hľadajú sa svedkovia dopravnej nehody
Zdroj: Policajný zbor SR

Vodič viedol motorové vozidlo značky Mercedes pravdepodobne typu dodávky hnedej farby. „Pri prechádzaní do ľavého jazdného pruhu vytlačil k ľavej krajnici motocyklistu, ktorý šiel na motocykli značky Kawasaki ZX 12. Následne došlo k pádu motocyklistu, pri ktorom utrpel ľahké zranenia,“ uviedla Anna Poljaková, preventistka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši.

Vodič Mercedesu po dopravnej nehode zastavil, ale dopravnú nehodu neoznámil na polícii. Svoje údaje nenechal ani druhému účastníkovi nehody a následne z miesta dopravnej kolízie odišiel.

„V tejto súvislosti žiadame prípadných svedkov, aby akékoľvek informácie k uvedenej dopravnej nehode oznámili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Liptovskom Mikuláši alebo na bezplatnej policajnej linke 158,“ dodala A. Poljaková.

Foto: ORPZ LM

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM