Slávka Kellová Rôzne

Pondelkový tréning reprezentácie SR bez Cibáka

Pondelkový popoludňajší tréning slovenskej hokejovej reprezentácie v košickej Steel aréne vynechala dvojica útočníkov Miroslav Šatan a Martin Cibák.

Okrem tohto dua mal tréner Glen Hanlon k dispozícii dvojicu brankárov a 22 korčuliarov. So Slovákmi trénoval trochu prekvapujúco aj obranca HK Poprad Ján Brejčák, ktorého hlavný kormidelník donominoval v nedeľu večer. "Dôvodom jeho nominácie je skutočnosť, že Peter Podhradský ešte nie je v poriadku, štart Martina Štrbáka a Richarda Stehlíka v súbojoch proti Švédsku je tiež otázny,“ uviedol kanadský tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Glen Hanlon.

K tímu SR sa okrem Jána Brejčáka pripojilo aj niekoľko ďalších nových tvárí – brankár Július Hudáček a útočníci Jozef Stümpel a Vladimír Dravecký. Po týždňovej pauze sa k mužstvu vrátil bek Peter Podhradský. Na Slovákov čaká už v stredu 13. apríla o 17.00 h v košickej Steel Aréne prípravný duel proti výberu Švédska, odveta je na programe rovnako o 17.00 h v piatok 15. apríla. Slovenská reprezentácia v príprave na MS absolvovala už štyri stretnutia, po dvoch prehrách vo Fínsku zverenci trénera Glena Hanlona v Trenčíne dvakrát zdolali Rakúsko.

zdroj, foto: SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM