Michal Paška Futbal

Posledný voľný víkend hráčov MFK, driny bude viac

Uplynulý víkend bol pre futbalistov MFK Tatran Liptovský Mikuláš oddychový. Od dnes v rámci zimnej prípravy na jarnú časť sezóny začínajú s dvojtýždňovou zaberačkou i prípravnými stretnutiami.

Po jeseni posledný tím druhej futbalovej ligy odštartoval prípravu na odvetnú časť súťaže 4. januára. Odvtedy sú zverenci trénera Petra Kureka v plnom nasadení. Výnimkou bol minulý víkend, počas ktorého mali hráči voľno.

„Išlo o posledný voľný víkend v rámci zimnej prípravy. Od dnes začíname s väčšími objemami i intenzitou tréningov. Okrem práce s loptou na umelej tráve budeme navštevovať plaváreň i posilňovňu. Cieľom je pripraviť hráčov po silovej a kondičnej stránke,“ vysvetlil Peter Kurek.

Je známe, že zimná príprava nepatrí u futbalistov k obľúbeným. Výnimka neplatí ani v MFK Tatran. „Chalani si určite v doterajšom priebehu sezóny aj pofrflali,“ povedal tréner s úsmevom. „Patrí to však k tomu. S ich prístupom som určite spokojný. Teraz nás čaká náročnejšia časť, začíname aj s prípravnými stretnutiami. Prvé odohráme na domácej umelej tráve už túto sobotu. O 13:00 hodine bude našim súperom mužstvo MFK Košice.“

foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM