Tomáš Batiz Správy

Požiar v Liptovskej Porúbke: Budova v plameňoch!

Požiar v okrese Liptovský Mikuláš postavil do pozoru viacero hasičov. Zasahovali hasiči z Liptovského Mikuláša, Liptovského Hrádku, ale aj Dobrovoľný hasičský zbor obce Liptovská Porúbka.

Ilustračný obrázok k článku Požiar v Liptovskej Porúbke: Budova v plameňoch!
Foto: Peter Handzuš

Ranný požiar garáže a hospodárskej budovy v obci Liptovská Porúbka postavil do pozoru viacero hasičských zborov. Na mieste udalosti v pondelok zasahovali hasiči z Liptovského Mikuláša, Liptovského Hrádku, ale aj Dobrovoľný hasičský zbor obce Liptovská Porúbka.

„Požiar vznikol ráno okolo ôsmej hodiny,“ uviedol vedúci prevádzkovo-technického oddelenia na Okresnom riaditeľstve Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Liptovskom Mikuláši Tibor Gärtner a doplnil, že na miesto boli vyslané posádky dokopy na štyroch vozidlách.

Podľa Gärtnera je vznik udalosti momentálne v štádiu vyšetrovania, zisťovateľ je ešte stále na mieste požiaru. „Požiar bol zlikvidovaný v dopoludňajších hodinách a miesto bolo odovzdané do rúk dobrovoľného hasičského zboru obce na následné skontrolovanie,“ doplnil.

Pri udalosti nebol nikto zranený, vznikla však škoda na majetku. „Tá ešte momentálne nie je presne vyčíslená,“ uzavrel Gärtner.

foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM