Tomáš Batiz Futbal

Poznáme káder Liptákov na blížiacu sa sezónu: FOTO vo vnútri

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú za sebou oficiálne fotenie pred sezónou 2016/2017. Na spoločnej fotke vidieť aj nové tváre.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme káder Liptákov na blížiacu sa sezónu: FOTO vo vnútri
Zdroj: Dnes24.sk

Hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš majú za sebou oficiálne fotenie pred blížiacou sa sezónou 2. najvyššej slovenskej súťaže.

“Dá sa povedať, že káder máme na 99% uzatvorený. V sezóne sme počítali aj so Sebastiánom Kyseľom, ktorý si v zápase zlomil nešťastne nohu, takže nám bude určite chýbať. Zvažujeme ešte príchod jedného krajného záložníka,” informuje Ján Papaj, športový riaditeľ MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

Zverenci Juraja Sabola sa už najbližšie predstavia v poslednom prípravnom zápase pred štartom nového súťažného ročníka. “V Poprade odohráme zápas s Hapoel Petah Tikva. Kvalita súpera je určite veľmi slušná, takže nás určite preverí pred prvým súťažným zápasom,” poznamenal Sabol, ktorý pravdepodobne zostaví podobnú zostavu ako na ligové zápasy. “Je to zvyk, ale nemusí to byť pravidlom. Väčšina základnej zostavy by mala nastúpiť v generálke, ale stať sa môže všetko,” dodal.

FOTO: Oficiálne fotenie MFK Tatran Liptovský Mikuláš
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM