Tomáš Batiz Komunálne voľby

Poznáme meno: Kto sa stal víťazom primátorských volieb v Mikuláši?

Info, na ktoré čakalo množstvo obyvateľov nášho mesta. Kto sa podľa neoficiálnych výsledkov stal víťazom primátorských volieb v Liptovskom Mikuláši?

Ilustračný obrázok k článku Poznáme meno: Kto sa stal víťazom primátorských volieb v Mikuláši?
Zdroj: Dnes24.sk

Informácie, ktoré vás určite budú zaujímať. Veľké hlasovanie je za nami a už sú aj sčítané hlasy, ktoré voliči odovzdali jednotlivým kandidátom na primátora v našom meste.

Kto sa podľa neoficiálnych výsledkov, ktoré poskytla Mestská volebná komisia v Liptovskom Mikuláši, stal víťazom primátorských volieb v Mikuláši? Jeho meno a priezvisko je už známe a prinášame vám ho nižšie.

Neoficiálne výsledky: Toto je víťaz primátorských volieb v Mikuláši

Meno a priezvisko Politický subjekt Počet platných hlasov
Ján Blcháč SMER – sociálna demokracia 5756

Liptovský Mikuláš bude nasledujúce štyri roky opätovne viesť úradujúci primátor Ján Blcháč (Smer-SD, SNS, Národná koalícia). Vyplýva to z neoficiálnych priebežných výsledkov, ktoré poskytla zapisovateľka mestskej volebnej komisie Miroslava Javornická.

„Chcem vyjadriť poďakovanie všetkým obyvateľom Liptovského Mikuláša, ktorí prišli voliť. V nasledujúcich štyroch rokoch budem pokračovať v prinášaní rukolapných výsledkov, ktoré pozdvihnú naše mesto, zlepšia život našim obyvateľom a dostanú Mikuláš na mapu popredných hospodárskych, kultúrnych a inovatívnych centier našej vlasti. Verím, že vašu dôveru nesklamem a o štyri roky si budeme môcť spoločne povedať, že žijeme v meste s modernou infraštruktúrou, s úhľadnou zeleňou, s novými obytnými štvrťami, s pulzujúcim centrom, s príťažlivou atmosférou a so vzájomným porozumením,“ reagoval Blcháč.

V súboji troch kandidátov získal Blcháč 5756 hlasov, Vincent Kultan (SaS, OĽaNO, KDH, Nova, Šanca, OKS, Spolu – občianska demokracia) 4759 hlasov a Martin Chrapčiak (nezávislý) 796 hlasov. Volebná účasť v Liptovskom Mikuláši dosiahla 43,9 percenta.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM