Michal Paška Hokej

Pre MHK 32 sa v nedeľu začína úplne nová súťaž

Hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš vstúpia do štvrťfinálových bojov v play-off prvej hokejovej ligy. Séria, ktorá sa hrá na tri víťazné zápasy, začína v nedeľu na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši.

Ako je známe, súperom MHK 32 Liptovský Mikuláš bude mančaft Michaloviec. Dajú sa očakávať kvalitné merania síl, do ktorých by Mikulášania mali vstúpiť v absolútnej pohode. Veď v minulom náročnom týždni, v ktorom za šesť dní odohrali štyri stretnutia, sa vo všetkých tešili z víťazstva!

„Či sme pred play-off výborne naladení, to ukáže až séria, ktorá nás čaká. Teraz začína úplne nová súťaž. Čakajú nás Michalovce, ktoré sa posilnili. Majú skúsenejšie mužstvo ako my. Ide o najatraktív­nejšieho súpera, ktorý nás určite preverí,“ povedal Dušan Halahija, tréner MHK 32 Liptovský Mikuláš.

Pod jeho vedením Liptovský Mikuláš vyhral 13 zo 16 stretnutí. Fanúšikovia hokeja v Liptove by určite privítali pokračovanie v nastúpenom trende. Fakt, že MHK 32 odohrá úvodné dva zápasy série na domácom ľade, tréner za výhodu zatiaľ nepovažuje. „Uvidíme až po ich odohraní, či bolo výhodou hrať prvé dva stretnutia doma.“

Ako sme už spomínali, minulý týždeň bol pre zverencov Dušana Halahiju náročný. Odohrať za šesť dní štyri zápasy dá určite zabrať. Aj preto po poslednom nedeľnom vystúpení v Trnave mali hráči dvojdňové voľno. Na prvom tréningu sa stretli včera.

ilustračné foto: autor

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM