Michal Paška Hokej

Pred zápasmi v play off treba pohodu

Hráči MHK 32 Liptovský Mikuláš ťahajú lichotivú sériu šiestich víťazných zápasov. V piatok o 17:00 hodine privítajú na domácom ľade Topoľčany. Pôjde o stretnutie 13. kola nadstavbovej časti prvej hokejovej ligy.

Mikulášania sú na víťaznej vlne, čo teší všetkých fanúšikov hokeja v Liptove. V ostatnom stretnutí nadelili Prešovu na jeho ľade poltucet a inkasovali jediný krát. Vo víťaznom ťažení by hráči MHK 32 radi pokračovali aj s Topoľčanmi.

„Tak, ako v každom stretnutí, aj proti Topoľčanom budeme chcieť bodovať naplno. Radi by sme predviedli hru, ktorá sa bude páčiť trénerovi i divákom. Chceme, aby po zápase bola spokojnosť,“ povedal útočník Juraj Kuric.

Ten si gólový účet v tomto roku otvorili práve na ľade Prešova. Jurajovi urobil gól radosť, tak, ako každý presný zásah. Radosť určite robí aj súčasná víťazná šnúra. „Vždy, keď sa vyhráva, vládne pohoda. Hráčom sa aj lepšie trénuje, človek má z hokeja radosť. Pred play off treba, aby mužstvo bolo v pohode,“ dodal Juraj Kuric, s 26 bodmi štvrtý najproduktívnejší hráč v mikulášskom dre­se.

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM