Ivana Herková Rôzne

Predajňa Mountfield v Poprade celá v novom

Spoločnosť Mountfield otvorila v sobotu 3. 9. 2011 v Poprade úplne nové predajné centrum v obchodnom centre OC Azor.

(PR) Nový popradský Mountfield má teraz takmer 1000 m2 celkovej plochy a len predajná časť je s necelými 600 m2 takmer 2-krát tak väčšia ako v bývalej predajni. Dominantou predajného centra je úplne nové bazénové centrum s kopaným bazénom typu Ibiza. V tomto roku predajňa očakáva jubilejného 45 – tisíceho kupujúceho zákazníka od roku 2005. Od roku 2005 predala viac ako 450 záhradných traktorov a takmer 6 800 kosačiek na trávu. Za posledné tri roky navýšila predajňa o 70 % predaj bazénov a bazénového príslušenstva.

Mountfield v Poprade ponúkne svojim zákazníkom úplne novú predajnú plochu o rozlohe 600 m2, ktorá dominuje moderným kopaným bazénom typu Ibiza. Vďaka presťahovaniu sa do moderných priestorov sa celková veľkosť predajne, vrátane servisného zázemia, zväčšila na takmer 1000 m2. „Dôvody, prečo sa firma rozhodla presťahovať našu predajňu v Poprade, boli dva – byť v novom tam, kde sa prirodzene zhromažďujú kupujúci. Druhým dôvodom bolo nevyhovujúce zázemie našej starej predajne. Vďaka presťahovaniu do nových priestorov tak dôjde k zvýšeniu komfortu pre našich zákazníkov a naše produkty a služby im ponúkneme v prostredí, v ktorom sa budú cítiť veľmi príjemne,“ hovorí Jozef Moravský, regionálny riaditeľ spoločnosti Mountfield.

Zákazníkov privítajú nové priestory servisného a skladového zázemia, vrátane prijímacej miestnosti servisu, ktorý ponúkne klientom komfort, servis a služby na vysokej úrovni štandardu 21. storočia. „Rozšírenie servisného zázemia bolo pre našu firmu veľkou prioritou a som rád, že aktuálne bude naša predajňa disponovať jedným z najmodernejších servisov v rámci našej predajnej siete v Slovenskej republike,“ komentuje regionálny riaditeľ spoločnosti Mountfield Jozef Moravský dôraz, ktorý kládla spoločnosť Mountfield pri zmene predajného miesta pre popradský región. Veľkým ťahačom predajného centra bude aj nové bazénové centrum s moderným bazénovým príslušenstvom a technológiami, rovnako tak aj moderná prezentácia kompletného sortimentu záhradnej techniky a príslušenstva, ktoré odpovedá postaveniu Mountfieldu, lídra slovenského trhu v predajoch záhradnej techniky, bazénov a vybavenia pre záhradu.

Základné údaje o predajnom centre Mountfield v Poprade:

  • pôvodná predajňa otvorená 2005, nové predajné centrum otvorené v sobotu 3. 9. 2011,
  • 44 050 kupujúcich zákazníkov k 1. 8. 2011,
  • za takmer 7 rokov existencie popradskej predajne predané zákazníkom napr. 6 800 kosačiek, 450 traktorov, 2 300 reťazových píl, 550 snehových fréz, 3 800 kusov záhradného nábytku a 400 nadzemných alebo kopaných bazénov.

Zdroj (text + foto): Mountfield

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM