Michal Paška Hokej

Preruší Prešov víťaznú vlnu HK 32?

V stretnutí dvanásteho kola nadstavbovej časti prvej hokejovej ligy sa hráči HK 32 Liptovský Mikuláš v utorok o 17:00 hodine predstavia v Prešove. S ním sa Liptákom, ktorí ťahajú lichotivú sériu štyroch víťazstiev v rade, nedarí.

Mikulášania sa v tejto sezóne stretli s Prešovom trikrát, no za každým odchádzali z ľadu ako porazení. V základnej časti prehrali v deviatom kole na domácom ľade 2:5, v 24. kole Prešov doma zvíťazil 5:2. V treťom kole nadstavby HK 32 doma prehral 2:5. O nevydarených stretnutiach s východniarmi vedia dobre aj v mikulášskej šat­ni.

„Prešovu veru máme čo vracať. Aj keď je v tabuľke momentálne na ôsmej priečke, rozhodne ho nemôžeme podceniť. Do každého stretnutia ideme s cieľom vyhrať. Inak tomu nebude ani v Prešove,“ povedal po pondelkovom tréningu útočník HK 32 Liptovský Mikuláš Dominik Kadura.

Ten k piatkovému domácemu dvojgólovému víťazstvu nad Senicou prispel dvoma asistenciami. Mančaft HK 32 Liptovský Mikuláš ťahá sympatickú sériu štyroch víťazných stretnutí v rade. To sa prejavuje aj na atmosfére v šatni. „Vládne pohoda. Ideme od zápasu k zápasu. Čím viac víťazstiev bude, tým bude postupne lepšia aj nálada,“ dodal talentovaný útočník aktuálne štvrtého celku tabuľky.

foto: Majo Eliáš, www.majoelias.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM