Tomáš Batiz Hokej

Príprava hokejistov pokračuje: Vedenie chce angažovať ešte troch útočníkov

Hokejisti MHK32 Liptovský Mikuláš začali s druhou časťou prípravy na novú sezónu. Vedenie klubu ešte plánuje angažovať nových hráčov.

Ilustračný obrázok k článku Príprava hokejistov pokračuje: Vedenie chce angažovať ešte troch útočníkov
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

Po skončení letnej prípravy dostali hráči niekoľkotýždňové voľno, po ktorom sa v mikulášskej kabíne hlásili trénerovi Róbertovi Spišákovi. “V príprave máme už päť pätiek, takže v najbližšom čase sa rozhodneme ako bude káder vyzerať,” poznamenal Ivan Droppa, predseda predstavenstva MHK32 Liptovský Mikuláš.

Vedenie hokejového klubu sa aj túto sezónu spolieha na skúsených hráčov, ktorí majú byť prínosom práve pre domácich odchovancov. “Ja si myslím, že Grman, Faith a Uram budú tí najskúsenejší,” informuje Droppa, ktorý sa ďalej vyjadril aj na margo mladých odchovancov: “Uvidíme, či sa nám podarí všetkých udržať. Je tam Moravčík, zranený Kubo Sukeľ. Na tréningoch je aj Matúš Sukeľ spoločne s Patrikom Števuliakom.”

Finálna verzia kádra by mala naberať svoju konečnú podobu až koncom augusta. Vedenie ešte stále hľadá troch útočníkov. “Budeme sa snažiť, aby sme mali 20 hráčov a dvoch brankárov podpísaných do konca augusta. Ja si myslím, že určite aspoň o troch útočníkov sa musíme posilniť. Na druhej strane sa, ale musíme zmestiť do našich finančných možností,” zhodnotil Droppa z vedenia klubu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM