Tomáš Batiz Šport

Príprava Tatranu v Beleku: Liptáci majú za sebou zápas s poľskou Legnicou

MFK Tatran Liptovský Mikuláš si v rámci prípravy na jarnú časť II. ligy zmeral sily so súperom z Poľska. Ako sa darilo Liptákom?

Ilustračný obrázok k článku Príprava Tatranu v Beleku: Liptáci majú za sebou zápas s poľskou Legnicou
Zdroj: Dnes24.sk

V úvode zápasu oba mužstvá začali opatrne a hra sa odvíjala v strednej zóne. V 4 . minúte zahrával štandardnú situáciu Staš, ale jeho strela tesne minula bránu. V 19. minúte Legnica išla do vedenia 1:0, po krásnej strele spoza šestnástky, kde Gábriš nemal šancu zasiahnuť. V 25. minúte po rohu dal Kucharčík gól, ale rozhodca odpískal faul. V 29. minúte zahrávali pre zmenu rohový kop hráči Legnice a bolo 2:0. Po tomto momente hráči Tatrana prebrali iniciatívu na svoju stranu. V 37. minúte individuálne prenikol Voško a jeho strelu brankár s námahou vyrazil na roh. O pár minút sa odhodlal k strele Krčík A., ale bránkar opäť dobre zasiahol.

V druhom polčase sa hra odvíjala prevažne na polovici Legnice. Odmena prišla po rohovom kope v 50. minúte, keď loptu do siete dorazil Václavik 2:1. Po ojedinelej akcii súpera v druhom polčase, ale super išiel opäť do dvojgólového vedenia v 61. minúte 3:1. Ani to hráčov Tatranu nezlomilo, keď sa v 70. minúte po centri Lauru, hlavou presadil Kucharčík 3:2. V 75. minúte to skúšal z diaľky Janec a o pár minút Bartoš, ale ani jeho strela neskončila v bránke. V 89. minúte po centri Geráta sa na zadnej tyčke presadil Laura a stanovil konečne skóre na 3:3.

Miedz Legnica – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 3:3 (2:0)

  • Góly: Václavik, Kucharčík, Laura
  • MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Gábriš – Krčík A., Janec, Kucharčík, Kotora (80. Porubän) – Bartoš, Václavik (85. Kompiš) – Laura, Staš (60. Gerát), Kačerík (60. Krčík D.) – Voško (75. SeongJu)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM