Slávka Kellová Hokej

Projekt 20-tky ráta v novej sezóne s jej účasťou aj v I. lige

Na zasadnutí ZOK I. hokejovej ligy v Žiline prezident SZĽH Juraj Široký zástupcom klubov predstavil návrh ďalšieho fungovania projektu HK VSR SR20. Počíta sa v ňom s účasťou slovenskej 20-tky v druhej najvyššej súťaži.

„Projekt počíta s tým, že 20-tka odohrá 10 stretnutí s extraligovými tímami na domácom ľade a ďalších 14, do začiatku MS, s prvoligovými družstvami na ich štadiónoch. Návrh projektu sa medzi zástupcami I. ligy stretol s podporou,“ uviedol pre szlh.sk športový riaditeľ zväzu a sekretár ZOK I. HL Roman Štamberský.

Zástupca komisie rozhodcov SZĽH Miloš Grúň oboznámil valné zhromaždenie s menoslovom rozhodcov, ktorých komisia deleguje na zápasy play off. Predstavitelia klubov v Žiline schválili výsledky stretnutí od 30. do 40. kola, ako aj tabuľku základnej časti. VZ ZOK I. HL konštatovalo, že prvých 8 tímov Piešťany, Liptovský Mikuláš, Spišská Nová Ves, Bardejov, Detva, Trebišov, Trnava a Michalovce budú hrať play off, tímy na 9.-14. mieste skončili a HK Brezno zostúpilo do II. ligy.

zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM