Pavol Tomčík Hokej

Prvá hokejová liga: Mikulášania v Trnave za tri body!

V druhej najvyššej hokejovej súťaži na Slovensku bolo dnes na programe 22. kolo. Liptovský Mikuláš sa predstavil na ľade v Trnave. Mužstvo trénera Mariána Horvátha zdolalo "Gladiátorov" aj druhýkrát v sezóne.

Ilustračný obrázok k článku Prvá hokejová liga: Mikulášania v Trnave za tri body!
Zdroj: Dnes24.sk

Liptáci išli do vedenia v 5. minúte zásluhou gólu Moravčíka. Domáci síce odpovedali v 18. minúte Barinkom, no Piatka o 24 sekúnd neskôr opäť naklonil misky váh na stranu MHK 32. Zisk troch bodov začal byť pre „Horváthovcov“ ešte reálnejší v 35. minúte po góle Roháča na 3:1. 108 sekúnd pred záverečnou sirénou ale znížil svojím druhým gólom v stretnutí Barinka, no v záverečnej dráme už Trnava viac nedokázala.

MHK 32 Liptovský Mikuláš tak potvrdil októbrovú domácu výhru proti Trnave (4:0) aj na jej ľade a s týmto súperom je tak v aktuálnej sezóne stopercentný. Mužstvo trénerskej dvojice Horváth – Droppa pokračuje v piatok duelom v Michalovciach. Priebežne siedme mužstvo prvej ligy je aj s týmto súperom zatiaľ bezchybné. Liptáci ho zdolali najskôr 4:3 po nájazdoch a doma dokonca 6:2.

HK Trnava – MHK 32 Liptovský Mikuláš 2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Góly: 18. Barinka, 59. Barinka – 5. Moravčík, 18. Piatka, 35. Roháč
Rozhodovali: Píšťanský – Brath, Valo
Vylúčení: 4:8 navyše Holiga (L. Mikuláš) 10 min za nešportové správanie
Presilovky: 1:1
Oslabenia: 0:1
Divákov: 279
Zostava MHK 32: Hollý – Moravčík, Mezovský, Kadlubiak, Nitriansky, Holiga, Janči – Bartík, Kuric, Macík – Roháč, Trochta, Marcinko – Uhrík, Piatka, Poliaček – Oravec, Klimčík. Tréner: Marián Horváth

Ilustračné foto: Magdaléna Nahalková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM