Aktualizované Krimi

FOTO z miesta: Zrážka vlaku s dodávkou na železničnom priecestí v Mikuláši

Na železničnom priecestí v Liptovskom Mikuláši, v časti Okoličné, došlo vo štvrtok k stretu vlaku s dodávkou. Na mieste sú všetky záchranné zložky.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta: Zrážka vlaku s dodávkou na železničnom priecestí v Mikuláši
3
Galéria
Zdroj: HaZZ

Informáciu potvrdil žilinský krajský riaditeľ Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Jaroslav Kapusniak.

Vodič dodávky nebol vo vozidle zakliesnený, vystúpil z vozidla sám, je zranený a nachádza sa v opatere hasičov, ktorí mu poskytli prvú pomoc. Na miesto udalosti bola vyslaná aj záchranná zdravotná služba a polícia,“ konkretizuje Miroslava Ondrichová, z Krajského riaditeľstva Hasičského  záchranného zboru v Žiline.

Podľa hovorkyne skupiny Falck Kataríny Načiniakovej zasahovala vo štvrtok pred obedom na mieste nehody aj posádka rýchlej zdravotnej pomoci z Liptovského Hrádku. „Vodič dodávky utrpel následkom nehody stredne ťažké poranenia, mal suspektnú zlomeninu ľavej hornej končatiny a odreniny v oblasti hlavy. Záchranári ho po ošetrení previezli do nemocnice v Liptovskom Mikuláši,“ objasnila.

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na sociálnej sieti informuje, že v úseku Liptovský Hrádok – Liptovský Mikuláš budú z dôvodu nehodovej udalosti vlaky meškať asi 40 minút.

FOTO: Ilustračné

FOTO priamo z miesta zrážky vlaku s dodávkou
3
Galéria
Zdroj: HaZZ Žilina
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM