Michal Paška Kickbox

Prvou veľkou previerkou bude Slovak open

Drinu z tréningov sa pretekári Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši budú snažiť pretaviť do čo najlepších umiestnení. V piatok a v sobotu ich čaká prvá vážna tohtoročná previerka.

Slovak open je názov medzinárodného turnaja, ktorý sa v závere týždňa uskutoční v Banskej Bystrici. Chýbať na ňom nebude ani desiatka pretekárov zo Sazuka kickbox klubu v Liptovskom Mikuláši. Teda klubu, u ktorého sme už roky zvyknutí na tie najlepšie umiestnenia nielen z domácich, ale i z pretekov európskeho či svetového rangu.

Medzi dievčatami sa o čo najlepšie výsledky pobijú Lenka Pilarčíková, Martina Hanusová a Nikola Fáberová. Z chlapcov na tatami Oliver Zdrabaj, Martin Susedík, Vít Krajíček. Do ringu nastúpia Richard Beňo, Martin Vechter, David Červeň a Adam Klamár.

Ako portál www.mikulas24.sk informoval tréner mikulášskeho klubu Peter Navrátil, turnaj v Banskej Bystrici je pre juniorov jedným z nominačných na svetový šampionát. Jeho dejiskom bude Bratislava. „Aj kvôli tomu nemôžeme nič podceniť. Ak chceme, aby sa na šampionát prebojovali, musia byť v sobotu úspešní,“ povedal Peter Navrátil.

ilustračné foto: archív klubu

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM