Tomáš Batiz Hokej

Reakcia trénera Liptovského Mikuláš na vysokú prehru so Slovanom Bratislava

Hokejisti Slovana Bratislava sa rozlúčili s prvou fázou základnej časti hokejovej Tipsport Ligy 2019/2020 vysokým víťazstvom. Sezóna pre Liptákov sa naopak skončila. Takto zhodnotil stretnutie tréner Anton Tomko.

Ilustračný obrázok k článku Reakcia trénera Liptovského Mikuláš na vysokú prehru so Slovanom Bratislava
Zdroj: TASR

V piatkovom zápase 52. kola zdolali na domácom ľade posledný Liptovský Mikuláš jednoznačne 11:0 a do nadstavby idú z druhej priečky. „Belasí“ nazbierali presne 100 bodov, prvá Banská Bystrica získala o dva viac. Pre trinásty Liptovský Mikuláš sa sezóna skončila.

Anton Tomko, tréner Mikuláša: „Budem veľmi stručný. Hokej sa nedá hrať bez nasadenia, srdca, emócií a nejakého technického a taktického základu. Chcem pogratulovať Slovanu k jednoznačnému víťazstvu, viac menej sa celý zápas odohrával v jeho réžii. Chcel by som sa poďakovať našim brankárom, že prišli. Jednak juniorovi Kapičákovi, ktorý začal, a hlavne Jaroslavovi Melnovi, ktorý nás nenechal v štichu. Chodí do práce, niekedy chytá 2. ligu za ‚béčko‘ Mikuláša a v ťažkých chvíľach, keď sme mali problém s brankárskym postom, nám prišiel pomôcť. Dali sme mu príležitosť v záverečnej tretine, aby okúsil atmosféru extraligy.“

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM