Tomáš Batiz Správy

Rekonštrukcia Senickej na Podbrezinách: Aké sú obmedzenia?

Mesto Liptovský Mikuláš začalo s rekonštrukciou Senickej ulice na Podbrezinác. Prečítajte si o obmedzeniach, ktoré sú spojené s inováciou v danej lokalite.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia Senickej na Podbrezinách: Aké sú obmedzenia?
Zdroj: TASR

Mikulášska radnica začala od pondelka 18. júna s prácami na Senickej ulici na Podbrezinách. Ako informuje Gabriel Lengyel z mestského úradu, práce spočívajú v oprave poškodeného povrchu vnútroblokových komunikácií, ktoré sú v súčasnosti z betónových panelov.

„Položíme asfaltový koberec a to aj na chodníkoch. Poškodené miesta budú obnovené tak, aby boli po pokládke povrchu zabezpečené aj odtokové pomery plôch a taktiež zdvihneme kanalizačné vpuste. Práce by mali trvať dva týždne a budú rozdelené na dve etapy,“ upresnil Gabriel Lengyel.

S rekonštrukciou súvisia aj obmedzenia. „Vážení spoluobčania, v týždni od 18. do 22.6. 2018 bude Mesto Liptovský Mikuláš realizovať pokládku asfaltového povrchu pred bytovými domami číslo 1–3 južná vetva ulice,“ informuje vedenie mesta.

Ako doplnila radnica, v týždni od 25. do 29. 2018 sa bude pokládka asfaltového povrchu realizovať na prístupovej ceste od križovatky popred domy číslo 4–6. „Prosíme, aby občania v spomínaných častiach neparkovali svoje vozidlá,“ doplnilo vedenie mesta.

foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM