Slávka Kellová Rôzne

Rišo Müller v Mikuláši

Populárny spevák príde do Liptova po šiestich rokoch. Naposledy sa predstavil v Liptovskom Mikuláši v rámci Monogamný vzťah Tour 2004. Na Potichu Tour 2010 Richard Müller ponúkne hosťom staršie aj nové hity v netradičných úpravách.

„Bude to naozaj vyzerať a znieť inak, ako keď sme v minulých rokoch v halách a na festivaloch hrali hlasný bigbít. Rád by som do playlistu zaradil aj iné ako chronicky známe pesničky," povedal spevák. „Celé vystúpenie by malo byť pohladením pre dušu, preto tomu hovoríme tiché turné."

Komornú atmosféru a miestami až šansónový charakter programu pomôžu vytvoriť aj akustické hudobné nástroje ako vibrafón, klarinet, perkusie či ďalšie dychové a strunové nástroje. Zárukou silného koncertného zážitku a skvelej hudby, na akú sme pri Richardovi Müllerovi zvyknutí, by mali byť tiež osvedčení muzikanti, ktorí budú Richarda aj tento rok na turné sprevádzať.

Nebude chýbať bubeník Juraj Kuchárek, gitarista Peter Markuljak, klávesák Vilo Vitéz, basgitarista Viktor Hidvéghy, hráč na dychové nástroje Michal Žáček a perkusionista Štefan Bugala.

NEZABUDNITE!!! 13. decembra o 19. hodine sa v liptovskomi­kulášskom Dome kultúry.

muller riso
5
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM