Tomáš Batiz Správy

Rokovanie zastupiteľstva nebolo: Väčšina poslancov sa z neho ospravedlnila

Rokovanie Mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši sa v pondelok neuskutočnilo. Zo zasadnutia sa ospravedlnilo 14 z 25 mestských poslancov, zastupiteľstvo tak nebolo uznášaniaschopné.

Ilustračný obrázok k článku Rokovanie zastupiteľstva nebolo: Väčšina poslancov sa z neho ospravedlnila
Foto: Tomáš Batiz

Podľa hovorkyne mesta Viktórie Čapčíkovej poslanci neprerokovali predaje prebytočného majetku, v programe mali tiež návrh na personálne obsadenie bytovej a sociálnej komisie. Prerokovať mali aj rekonštrukciu ľadovej plochy na zimnom štadióne.

„Z rokovania sa ospravedlnili všetci poslanci z klubov Nový Mikuláš (OĽaNO, SaS, KDH, NOVA, Šanca) a Skutočne nezávislí poslanci. Od začiatku volebného obdobia ide už o desiate z 26 zasadnutí, ktoré poslanci z týchto dvoch klubov zmarili svojou neprítomnosťou alebo odchodom zo zasadnutia. Všetci ostatní mestskí poslanci z klubov Smer-SD, SNS, Národná koalícia a Nezávislí poslanci na rokovanie prišli,“ skonštatovala Čapčíková.

Dôvody na ospravedlnenie boli podľa hovorkyne mesta rôzne. „Uviedli osobné, pracovné, iní ani svoju neprítomnosť neodôvodnili,“ doplnila Čapčíková s tým, že najbližšie plánované zasadnutie poslancov mestského zastupiteľstva by sa malo konať v septembri.

Dajte LIKE na náš Facebook a Instagram a máte vždy čerstvé info z Liptovského Mikuláša a okolia.

foto: Ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM