Michal Paška Futbal

S českým treťoligistom Tatran zahral nerozhodne

Na umelom trávniku štadióna v Okoličnom dnes popoludní odohrali hráči MFK Tatran Liptovský Mikuláš štvrté stretnutie v zimnej prípravy. Súperom účastníka druhej futbalovej ligy bol Chomutov, hrajúci tretiu najvyššiu súťaž v Českej republike.

Typicky priemerné prípravné stretnutie sa skončilo nerozhodným výsledkom 1:1. Skóre v závere prvého polčasu otvorili hostia z Českej republiky. Tatran mohol vyrovnať v 73. minúte, Líšivkovi sa to z nariadeného pokutového kopu nepodarilo, no z následnej strely dopravil loptu do siete Legerský.

„Snažili sme sa hrať agresívne. Tento spôsob hry sa snažíme zaviesť do hry tímu. Vyžaduje si to veľa šprintov. Niektorí hráči buď nie sú ochotní alebo zvládnuť toto naše poňatie hry,“ uviedol tréner MFK Tatran Liptovský Mikuláš Peter Kurek.

Dodal, že jeho mužstvo sa v rámci zimnej prípravy stále len zohráva. V najbližších dňoch musia popracovať najmä na ofenzíve. Dnes nastúpil v prvom stretnutí Labaška, ktorý na jeseň v drese Liptovského Mikuláša podával výborné výkony i Hátok. „Ide o krajného obrancu z Prešova. Dostal šancu, je v našom klube na skúške,“ informoval Peter Kurek.

foto: autor

tatran
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM