Tomáš Batiz Futbal

Sabol pred prvým ligovým zápasom: V základnej zostave mám ešte tri otázniky

Futbalisti Liptovského Mikuláša majú za sebou posledný prípravný zápas pred novým súťažným ročníkom. Liptáci, na popradskom trávniku, privítali atraktívneho zahraničného súpera.

Ilustračný obrázok k článku Sabol pred prvým ligovým zápasom: V základnej zostave mám ešte tri otázniky
Zdroj: TASR

Na zverencov Juraja Sabola čakal v poslednom prípravnom zápase súper Hapoel Petah Tikva, v ktorom Liptáci zvíťazili 2:1. “Z našej strany dobre zvládnutý celý zápas. Na druhej strane nás mrzí inkasovaný gól, pri ktorom sme stratili koncentráciu. Určite teší aj herný prejav, po ktorom môžeme hovoriť o spokojnosti,” povedal po zápase Juraj Sabol, tréner Liptovského Mikuláša.

Liptáci na úvod s Lipanmi

Už v sobotu 6. augusta odohrajú futbalisti Liptovského Mikuláša prvý zápas sezóny, v ktorom na domácom ihrisku privítajú nováčika z Lipian. Sabola teší hlavne víťazstvo v poslednom zápase, ktoré napomôže lepšej nálade v kabíne. “Samozrejme, že nás bude doma čakať iný súper, ale je dobré, že sme tú prípravu zakončili víťazstvom. Nálada počas celého týždňa bude určite lepšia,” poznamenal Sabol.

O súperovi vedia málo

Lipany, tím z východu, budú pre Liptákov novou výzvou. V doterajšej histórii klubu sa tieto tímy ešte nestretli. “Nemáme skúsenosti. Vieme, že je to nováčik, ktorý sa bude hneď od úvodu snažiť znepríjemňovať cestu za víťazstvom. Bude to ale pre nás väčšia neznáma ako známa,” pokračuje ďalej Sabol, ktorý musí do soboty vyriešiť ešte tri otázniky v základnej zostave: “Osem hráčov je už jasných. O ďalších troch hráčoch sa rozhodneme počas týždňa.”

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM