Pavol Tomčík Futbal

Séria bez víťazstva pokračuje: Futbalisti Lipt. Mikuláša neuspeli ani na 15. pokus

15. kolo druhej futbalovej ligy neprinieslo v prípade MFK Tatran Liptovský Mikuláš žiadne zmeny. Zverenci Romana Vavroviča síce výkonom v Šamoríne nesklamali, ale prehra 0:1 znamená, že Mikulášania v aktuálnej sezóne stále nezvíťazili.

Ilustračný obrázok k článku Séria bez víťazstva pokračuje: Futbalisti Lipt. Mikuláša neuspeli ani na 15. pokus
Foto: Tomáš Batiz

„Výsledok je pre nás opäť veľmi krutý. Počas rozcvičky prišiel za mnou Jurky, ktorý sa sťažoval na bolesti v členku. Pridal sa tak k Latiakovi a Lišivkovi, ktorí nemohli nastúpiť. Rozhodla 12. minúta, keď sme nedokázali "upratať“ loptu vo vlastnom pokutovom území a po dorážke domácich sme inkasovali," zhodnotil príčiny neúspechu v Šamoríne pre klubový web mfktatran.sk tréner Liptákov Roman Vavrovič.

Pohľad do tabuľky druhej ligy hovorí jasnou rečou. 15 stretnutí, 0 víťazstiev, 5 remíz, 10 prehier, skóre 8:26 a posledné 12. miesto. „Počas celého stretnutia sme boli jasne lepším tímom, mali sme územnú prevahu, dobre sa pohybovali a kombinovali. Ako už veľakrát, aj teraz nás zradila bezradnosť vo finálnej fáze! Nedali sme ani len jeden gól a tak odchádzame domov smutní bez čo i len jedného bodu,“ dodal na záver sklamaný lodivod MFK.

FC ŠTK 1914 Šamorín – MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:0 (1:0)
Gól:12. Vilkovský
Žlté karty: 57. Javorina, 90. Gligorov – 69. Mizerák, 86. Kucharčík, 90. Šavol
Červená karta: 90. Pentek (Šamorín) za faul
Rozhodovali: Leško – Roszbeck, Kováč
Divákov: 430
Zostava MFK Tatran: Šavol – Kubena, Kucharčík, Staš (46. Moravčík), Brčák, Fuják (64. Mizerák), Milunovič, Balluch, Pastva, Hoferica, Trnovský

Do „šestnástice“ všetko dobré?

Znie to možno komicky, ironicky alebo dokonca zosmiešňujúco, ale je to tak. Pýtame sa za všetkých fanúšikov futbalu v Liptove, zvíťazí konečne MFK Tatran Liptovský Mikuláš aspoň v 16. kole? Určite uznáte, že by sa tento bradatý negatívny rekord patrilo čím skôr pretrhnúť. Pevne veríme, že si to nasledujúcu sobotu súper zo Šale v Okoličnom poriadne odskáče.

16. kolo MFK Tatran – Šaľa (sobota, 2.11. o 13:30)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM