Tomáš Batiz Správy Video

Skvelý úspech tanečnej skupiny: Freeze sa stali majstrami Európy! FOTO + VIDEO

Mikulášskej tanečnej skupiny Freeze sa podaril skvelý výsledok. Na majstrovstvách Európy triumfovali vo viacerých kategóriách.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý úspech tanečnej skupiny: Freeze sa stali majstrami Európy! FOTO + VIDEO
5
Galéria

Na majstrovstvách Európy vo výrazových tancoch, ktoré sa organizovali v Rumunsku, sa mikulášskej tanečnej skupine Freeze podarilo zaznamenať skvelé výsledky.

„Všetci tanečníci podali napriek dlhej ceste a rôznym komplikáciám úžasné výkony,“ skonštatovala Lucia Jurkovičová, vedúca mikulášskej tanečnej skupiny Freeze.

Tanečná skupina sa prípravovala zhruba mesiac. „Vtedy sa pripojili najmä rodičia, ktorí zohnali sponzorov, potraviny a pitný režim pre deti. Bez tejto pomoci a finančnej podpory mesta Liptovský Mikuláš, ktoré nám hradilo celú dopravu, by sme na šampionát nemohli ani vycestovať,“ skonštatovala Jurkovičová.

Jurkovičová ďalej zdôraznila najmä veľkú pomoc rodičov. „Chcem za všetkých mojich tanečníkov a rodičov poďakovať za veľkú pomoc. Som hrdá na to, že Freeze sa stali viacnásobnými majstrami Európy,“ dodala.

Členka tanečnej skupiny Karolína Laštíková berie tento úspech ako ocenenie celoročnej tvrdej práce. „Boli sme nesmierne šťastní a hrdí, že naša celoročná tvrdá práca bola nakoniec takto ocenená, a že sme mali tú možnosť reprezentovať naše mesto a Slovensko až na európskom šampionáte," zhodnotila.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM